Fürtös áfonya Réka
Fürtös áfonya Réka
   
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Fürtös áfonya Réka

Vaccinium corymbosum 'Reka' - Cikkszám 4414832
Csomag tartalma: 1 db
Egészségbogyók sok ásványi anyaggal, vitaminnal és biológiailag aktív anyaggal. Az első talajra toleráns kerti áfonya. Hosszú fürtökön érnek, július elejétől a nagy, édes, aromás gyümölcsök. A bokor erőteljes növekedésű. Termőkorában több kilogramm gyümölcs is szedhető róla. Nagyméretű, szilárd bogyói sokáig tárolhatók, kiválóan fagyasztható, és ízletes lekvár vagy gyümölcslé is készíthető belőle. Ez az áfonyafajta fontos szerepet játszik az egészséges táplálkozásban.Gyümölcsében sok vitamin és biológiailag aktív anyag található. Fogyasztásával több betegség megelőzhető és hatóanyagai az orvostudományban is elismertek. A mézillatú, fehér virágok, a sűrű zöld nyári lomb és az ősszel pirosra színeződő levelek különleges díszítő hatást adnak kertjében. Teljesen fagyálló! Minden jó minőségű savanyú kémhatású kerti talajban szépen fejlődik. Ideális számára a laza, 5 pH érték körüli talaj, amit a talajba kevert savanyú tőzeg segítségével érhetünk el. Öntermékeny. Erős, konténeres növényeket szállítunk.
4990 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Termőhely napfényes
Fagytűrés fagytűrő
Ültetési távolság (cm) 150-200
Gyümölcs érés kezdete július eleje
Konténeres igen
Kifejlett magasság 200 cm
A termesztés sikerét az alacsony pH értéken kívül a talaj magas szervesanyag tartalma is befolyásolja. Ezért szerves trágyát, tőzeget, fakérget, esetleg forgácsot kell a talajba keverni. Elérhetünk pH csökkentést ventillált kénpor alkalmazásával is.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve