Musa banán
Musa banán
Musa banán
Musa banán
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Musa banán

Musa basjoo 'Sakalinensis' - Cikkszám 1147379
Csomag tartalma: 1 db
Ez a szenzációs banánfajta -10°C-ig télálló! A talaj feletti rész minden télen lefagy, de a föld alatti rész megfelelő takarás esetén áttelel, és a következő tavasszal újra kihajt. Többéves korában virágzik. Virága narancssárga, termése nyár végén érik, ehető. Minél naposabb a termőhelye, annál biztosabban beérik a termése. Gyorsan növő, dekoratív növény, akár 3,5 m magasra is megnő. 30 – 40 cm-es növényeket szállítunk 9 cm-es cserépben.
4990 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Termőhely félárnyékos, napfényes
Fagytűrés fagytűrő
Ültetési távolság (cm) 150
Konténeres igen
Kifejlett magasság 350 cm
Mind a fiatal magoncok, mind az idősebb növények számára az enyhén savanyú (5,5-6,5 pH) kémhatású, laza szerkezetű, jó vízelvezető képességű talaj a legmegfelelőbb. Mivel nagyon intenzív növekedésű, sok tápanyagot igényel.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve