Indián banán
Indián banán
Indián banán
     
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Indián banán

Asimina triloba - Cikkszám 6630381
Csomag tartalma: 1 db
Észak-Amerikából származik. A banánhoz valójában semmi köze, csak a gyümölcs állaga hasonlít hozzá. Nagyméretű levelei ősszel aranysárgára színeződnek. A fának nincs ismert betegsége, kártevője, teljesen fagyálló -25 fokig is. A zöld héjú, édes gyümölcsnek magas a tápértéke, íze a banánra, avokádóra, mangóra emlékeztet. Étkezéshez célszerű félbevágni a gyümölcsöt, eltávolítani a nagy,bab alakú magokat és kanállal kienni az egzotikus, nagy méretű gyümölcsöt a héjából. Érési idő: szeptember-október. 3-4 éves korától kezd teremni. Öntermékeny. Fiatal cserepes növényeket küldünk.
14800 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Virágzási idő április, május
Termőhely napfényes
Fagytűrés fagytűrő
Ültetési távolság (cm) 200
Gyümölcs érés kezdete szeptember eleje
Konténeres igen
Kifejlett magasság 500 cm
Egylaki vagyis egy növény is hoz gyümölcsöt, de párban ültetve sokkal bővebben hoz termést. Az enyhén savanyú és jó vízáteresztésű talajt kedveli. Fiatalon javasolt árnyékolni és rendszeresen öntözni.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve