Duke áfonya
Duke áfonya
Duke áfonya
     
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Duke áfonya

Vaccinium corymbosum 'Duke' - Cikkszám 4412905
Csomag tartalma: 1 db
Már évtizedek óta kedvelt fajta, köszönhetően a 2 cm nagyra növő, világos kék gyümölcseinek és a nagy terméshozamának, ami miatt szívesen ültetik áfonya ültetvényekre. Végre hobbi kertészek számára is elérhető. Már a fiatal növények is sokat teremnek, az idősebbekről pedig akár évi 8-10 kg áfonya is szüretelhető. Az extra nagy, tartós gyümölcse aromás, édes és C vitaminban gazdag. Finomság sose volt még ilyen egészséges! Kerti és dézsás növénynek is alkalmas, télálló. Ültetéskor savanyítsa a talajt. Erős,több éves konténeres növényt küldünk.
4990 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Termőhely napfényes
Fagytűrés fagytűrő
Ültetési távolság (cm) 150
Gyümölcs érés kezdete július eleje
Konténeres igen
Kifejlett magasság 100-120 cm
Őszi lombszín jellegzetes igen
A termesztés sikerét az alacsony pH értéken kívül a talaj magas szervesanyagtartalma is befolyásolja. Ezért szerves trágyát, tőzeget, fakérget, esetleg forgácsot kell a talajba keverni. Elérhetünk pH csökkentést ventillált kénpor alkalmazásával is.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve