Vásárlási feltételek

Árak
Az árak az elõírás szerinti ÁFÁ-t tartalmazzák. Áruházunkban történő vásárlás esetén az árak a katalógusban megadott áraktól eltérhetnek. A katalógusban közölt „szuper ajánlatok“ elsősorban csomagküldésben érvényesek.

Fizetés
A megrendelt növényeket utánvéttel szállítjuk, Ön csak az átvételkor fizet. Csomagolási, szállítási és biztosítási költség: 1.990 Ft, előre fizetés esetén 1.590 Ft. A rendeléseket lehetőség szerint egy csomagban teljesítjük. Határidős rendelés vagy az ültetési idők különbözõsége miatt előfordulhat, hogy megrendelését 2 vagy több csomagban szállítjuk, ebben az esetben csomagolási és szállítási költséget csak egyszer számítunk fel.

Szállítás: ültetési időben
A növényeket megfelelő ültetési időben szállítjuk. Ez növénycsoportok szerint a következő: Vetőmagok: január-május, szabad gyökerű fák, cserjék: március-április illetve őszi szezonban október-november, cserepes, konténeres növények, virággumók, eprek: március-május illetve őszi szezonban augusztus vége-november, rózsák február vége-április, illetve őszi szezonban szeptember-november, balkonvirágok és más fagyérzékeny növények: április-május. Minimális rendelési érték: 3.000 Ft. Ennél alacsonyabb értékű rendeléseket sajnos nem tudunk elfogadni. A növények a készlet erejéig szállíthatók.

A csomagok kézbesítését a GLS futárszolgálat végzi, hétköznapokon 8-18 óráig. A kényelmes kiszállítás szempontjából fontos, hogy lehetőség szerint a mobiltelefonos elérhetőségét is adja meg a rendelés leadásakor. A csomag kézbesítése előtti munkanapon e-mailben és sms-ben értesítőt küld a futárszolgálat, amennyiben ezeket az adatokat Ön megadja. Az értesítő üzenet kézhezvétele után Önnek módjában áll a kiszállítás időpontját egy munkanappal későbbre időzíteni. A küldemény átvételével kapcsolatos bármilyen probléma esetén kérjük, hogy a futárszolgálat ügyfélszolgálatát hívják a 06-29-88-67-00, +36-20-890-0660 telefonszámok valamelyikén.

Kiszállítást kizárólag Magyarország közigazgatási határain belül végzünk.


Vásárlás kockázat nélkül!

Teljes körű csere és visszavásárlási garancia 14 napig! Nyugodtan válogathat, hiszen az sem jelent gondot, ha valami mégsem tetszik: 14 napon belül a számlát mellékelve, visszaküldheti a terméket. Kérjük, az árut bérmentesítve adja fel, vagy visszaküldési szándékát jelezze ügyfélszolgálatunknak és mi futárt küldünk érte. A visszaküldés költsége a vevőt terheli. Az utánvéttel vagy portósan feladott csomagokat technikai okokból sajnos nem tudjuk elfogadni.

Megbizható minőség
Azt, hogy Ön az árfekvéssel arányos, legjobb minőségű árut kapja, folyamatos, szigorú ellenôrzéssel biztosítjuk. A fajtaazonosságot és a növény életképességét szavatoljuk. Mivel a növények későbbi fejlôdése elsôsorban az ültetés és ápolás szakszerûségétôl függ, a növényekre az átvételtôl számított 14 napon túl csere és visszavásárlási garanciát nem vállalunk. Minden reklamációt írásban kérünk. A számlát vagy másolatát és a reklamált növényt az eredeti címkével kérjük visszaküldeni. Jogos reklamáció esetén az árut ingyenesen kicseréljük és a szállítási költséget átvállaljuk. Az időjárás okozta károkra (fagy, szárazság) a garancia nem vonatkozik. Vevőszolgálatunk az áruház nyitvatartási idejében mindig a rendelkezésére áll! Amennyiben probléma merülne fel a megrendelt áruval kapcsolatban, a kötelező írásbeli panaszbejelentés mellett felhívhat bennünket nyitvatartási idõben a következõ telefonszámokon:
06-28-515-700 vagy 06-28-515-702.

Székhely: 2100 Gödöllő, Jázmin u. 1.  Nyilvántartási szám: 13/0001/036/2000.

Adatvédelem
Tájékoztatjuk, hogy név, lakcím és e-mail cím adatait számítógépen nyilvántartjuk, és ajánlat küldésekhez felhasználjuk. Az adatvédelmi törvény értelmében Önnek jogában áll adatainak továbbadását megtiltani. Nevének, címének és e-mail címének felhasználását addig tekintjük folyamatosnak, amíg Ön írásban vagy telefonon ezt le nem tiltja.