Magunkról

A Sieberz Kft immár 30 éve jelen van Magyarországon, mint a nagy német kertészeti központ, az Ahrens és Sieberz KG. leányvállalata. 67 éves kertészeti áruküldési tapasztalattal felvértezve hazánkban is sikerre vittük ezt a korszerű kereskedelmi módszert.
Tevékenységünk fejlesztése eredményeképpen csomagküldő szolgáltatásunk immáron elérhető CsehországbanSzlovákiában Romániában és Horvátországban is, az aktuális katalógusunk teljes kínálatával!

A katalóguson keresztüli rendelés mellett vásárlóinknak lehetőségük van a gödöllői szaküzletünkben is megvenni kertjük növényeit, valamint a kertészkedéshez szükséges eszközöket, anyagokat. A Garten centerben jóval nagyobb kínálatot tudunk nyújtani, mint a katalógusban, nagy méretű, földlabdás növényeket is árusítunk, és szakembereink szívesen adnak tanácsot a kertészkedéshez. Ezért mindenkinek ajánlom, hogy ültetési szezonban látogasson meg minket Gödöllőn, a Jázmin utcában.

Online áruházunk a legújabb és legkényelmesebb rendelési lehetôséget nyújtja vásárlóinknak. Mindazt, amit a kinyomtatott katalógusunkban kínálunk, megtalálja a honlapunkon is. A kiválasztás és rendelés csupán egy kattintás az egérrel. Az adatainak megadása után e-mailben érkezik hozzánk a rendelése. A termékeket futárszolgálattal, utánvéttel küldjük el címére. Ennyi az egész. Reméljük, elégedett lesz az áruval és csatlakozik a több-tízezres törzsvásárlói táborunkhoz.
Sok örömet kívánok a növények kiválasztásához, az ültetéshez és az ápoláshoz!

Dr. Papp László
igazgató