Arkansas Navaho Summerlong szeder
Arkansas Navaho Summerlong szeder
   
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Arkansas Navaho Summerlong szeder

Rubus fruticosus - Cikkszám 4415234
Csomag tartalma: 1 db
A legjobb oszlopos szeder: óriási terméshozam, fenséges íz, hónapokon át tartó szüretelés. Mélyfekete szeder, melyet egész nyáron át élvezhetünk. Kényelmesen szedhetjük a tüske nélküli, felfelé törő bokorról. A 2. generáció az eredeti Navaho szeder továbbfejlesztése. A termésérés időszaka nagyon hosszú, nagyobb a terméshozama, nagyobb és ízletesebb a gyümölcse. A közvetlenül a bokorról szüretelt szeder íze felülmúlhatatlan. Finom ízét megtartja süteményekben, palacsintában és lekvárban is. A Navaho Summerlong szeder emellett ellenálló a különböző betegségekkel szemben. Szüretelési időszak: júniustól októberig. Íze: édes, nagyon gyümölcsös, kellemes.Erős, konténeres növények.
3990 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Termőhely félárnyékos, napfényes
Fagytűrés fagytűrő
Ültetési távolság (cm) 100
Gyümölcs érés kezdete június eleje
Konténeres igen
Kifejlett magasság 150-200 cm
A mésztartalomra kevésbé érzékeny, a gyengén lúgos (6,5-7,5 pH) talajokon is jól fejlődik. Termesztésre a legalkalmasabbak a humuszban gazdag, mély termőrétegű, jó levegő-, és vízgazdálkodású talajok. Ezek leginkább a homokos vályog és vályogos kötöttségű talajok
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve