Törzses eukaliptusz
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Törzses eukaliptusz

Eucalyptus gunnii Stamm - Cikkszám 3313809
Csomag tartalma: 1 db
Légy és szúnyog űző. Örökzöld növény kellemes illattal. Ezüstös levele évszaktól függően kék illetve zöld színben játszik. Az Eukaliptusz dézsás növényként is tartható a télikertben. Az idősebb példányokat kiültethetjük a kertbe is, ahol -10 fokig fagyállók. Télen ajánlatos takarni. Jól viselik a metszést, melynek ideális ideje a késő nyár.
17990 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Kiszállítás: Február vége - Október vége

Rendeléseket már most is elfogadjuk!

Termőhely félárnyékos, napfényes
Ültetési idő Február vége - Október vége
Fagytűrés fagyérzékeny
Vágó virág igen
Konténeres igen
Kifejlett magasság 200 cm
Örökzöld igen
Konténeres nevelés esetén a legmegfelelőbb termesztő-közeget 1 rész rostos tőzegből, 2 rész fekete tőzegből, 2 rész homokból és 1 rész érett szarvasmarhatrágyából állíthatjuk össze számára. Magas tápanyagigényét leginkább szerves, természetes formában pótoljuk. Kiültetésnél a kifejezetten nedves, belvizes területeket, illetve a nagyon száraz homokos és a túlzottan meszes talajt nem kedveli.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve