Oszlopos Golden Sun 2 éves
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Oszlopos Golden Sun 2 éves

Prunus arm. 'Golden Sun' - Cikkszám 4425429
Csomag tartalma: 1 db
Keményhúsú, mézédes sárgabarack, intenzív aromával. Tavasszal virágok százai díszítik. Ez a sárgabarack friss fogyasztásra, lekvárnak vagy desszertek készítéséhez is kiváló. Öntermékeny.
21590 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Kiszállítás: Február vége - November vége

Rendeléseket már most is elfogadjuk!

Termőhely napfényes
Ültetési idő Február vége - November vége
Fagytűrés fagytűrő
Ültetési távolság (cm) 50-60
Gyümölcs érés kezdete július közepe
Konténeres igen
Kifejlett magasság 250 cm
Oszlopos fák metszése: Ha a fa csúcsa le van vágva, akkor a következő tavasszal a visszavágás alatt található rügyekből hagyunk egyet. Ezt követően nyáron egy karóhoz vagy stabil bambuszrúdhoz kötözhetjük. Amennyiben, még ugyanebben az évben többet nő, mint 50 cm, ismét vágjuk vissza. Ezután minden kora nyáron a visszavágás alatt tavasszal nőtt hajtásokat 20-40 cm re vágjuk vissza. Nem kell a hajtásokat sem számolni, sem pedig irányukat figyelni, szemmérték szerint metsszük.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve