Oszlopos alma Starcats 1 eves
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Oszlopos alma Starcats 1 eves

Malus domestica - Cikkszám 4423449
Csomag tartalma: 1 db
Világospiros színű gyümölcs ropogós, lédús, rendkívül ízletes gyümölcshússal. Szeptember elejétől érik. Bőtermő, jól tárolható. Genetikailag keskeny, oszlopos növekedésű fa, ezért kis kertekbe is ültethető. Betegségekre ellenálló fajta, akár permetezés nélkül is termeszthető. Tavasszal nagy, fehér virágai is díszítenek. Más almafajták jól porozzák. Erős növényeket küldünk 18 cm-es konténerben.
15590 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Kiszállítás: Február vége - November vége

Rendeléseket már most is elfogadjuk!

Termőhely félárnyékos, napfényes
Ültetési idő Február vége - November vége
Fagytűrés fagytűrő
Ültetési távolság (cm) 60
Gyümölcs érés kezdete szeptember közepe
Konténeres igen
Kifejlett magasság 200-250 cm
Tápanyagban gazdag,jó vízgazdálkodású talaj és az öntözés nagy terméshozamot produkál. Metszeni kell rendszeresen az oszlopos forma megtartásához. Oszlopos fák metszése: Ha a fa csúcsa le van vágva, akkor a következő tavasszal a visszavágás alatt található rügyekből hagyunk egyet. Ezt követően nyáron egy karóhoz vagy stabil bambuszrúdhoz kötözhetjük. Amennyiben, még ugyanebben az évben többet nő, mint 50 cm, ismét vágjuk vissza. Ezután minden kora nyáron a visszavágás alatt tavasszal nőtt hajtásokat 20-40 cm re vágjuk vissza. Nem kell a hajtásokat sem számolni, sem pedig irányukat figyelni, szemmérték szerint metsszük.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve