Sugárarália Gerda, tarka levelű
Sugárarália Gerda, tarka levelű
   
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Sugárarália Gerda, tarka levelű

Schefflera arboricola 'Gerda' - Cikkszám 6600494
Csomag tartalma: 1 db
A sugárarália (Schefflera) szép leveleivel díszít. Szobai körülmények között nem virágzik, így levéldísznövényként szülőhazáján kívül az "esernyőfa" nevet ragasztották rá. Fényigényes, a direkt naptól azonban óvjuk. Talaját tartsuk mindig nedvesen, de ne álljon vízben. Szállítási méret:25 cm, 12-es cserép.
5150 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Fagytűrés fagyérzékeny
Viszonylag állandó körülményeket igényel; 16-18 °C-os, világos vagy félárnyékos, nyáron levegős, naptól és széltől védett helyet. Nyáron szabadban is tartható. Világos, közvetlen napsütéstől mentes helyet kedveli. Vízigénye télen egészen alacsony. Hűvös telelőhelyen csak nagyon keveset kell öntözni, sőt a túlöntözésre nagyon is érzékeny. Tulajdonképpen csak egy folyamatos nedvesen tartást igényel.Tápanyagigényét jól kielégíti a kéthetenkénti tápoldatozás.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve