Little Pinocchio 2 éves lapos őszibarack
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Little Pinocchio 2 éves lapos őszibarack

Prunus pers. 'Little Pinocchio' - Cikkszám 4432402
Csomag tartalma: 1 db
Most már oszlopos változata is létezik ennek a hihetetlenül édes és lédús lapos őszibaracknak. Áprilisban, májusban csodás virágaiban gyönyörködhetünk, augusztusban pedig gazdag terméssel örvendeztet meg. Öntermékeny.
21590 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Termőhely félárnyékos, napfényes
Fagytűrés mérsékelten fagytűrő
Ültetési távolság (cm) 60
Gyümölcs érés kezdete augusztus eleje
Konténeres igen
Kifejlett magasság 200-400 cm
Oszlopos fák metszése: Ha a fa csúcsa le van vágva, akkor a következő tavasszal a visszavágás alatt található rügyekből hagyunk egyet. Ezt követően nyáron egy karóhoz vagy stabil bambuszrúdhoz kötözhetjük. Amennyiben, még ugyanebben az évben többet nő, mint 50 cm, ismét vágjuk vissza. Ezután minden kora nyáron a visszavágás alatt tavasszal nőtt hajtásokat 20-40 cm re vágjuk vissza. Nem kell a hajtásokat sem számolni, sem pedig irányukat figyelni, szemmérték szerint metsszük.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve