Miracose 2 éves
Miracose 2 éves
   
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Miracose 2 éves

Prunus dasycarpa 'Miracose' - Cikkszám 4432359
Csomag tartalma: 1 db
Élvezze a Mirabella szilva és a sárgabarack ízét egy gyümölcsben. Két gyümölcsfajta keresztezéséből jött létre: a Mirabella és Harley kajszibarackból. Az eredmény kb. 45 gramm tömegű, aromás és összetéveszthetetlen ízu gyümölcs. Szeptember végén, október elején nagy mennyiségben szüretelhet ebből a pirossal bemosott, sárga színű gyümölcsből. Karcsú, vonzó és betegségeknek ellenálló fafajta. -20 fokig télálló. Öntermékeny
19990 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Termőhely félárnyékos, napfényes
Fagytűrés mérsékelten fagytűrő
Ültetési távolság (cm) 60
Gyümölcs érés kezdete szeptember eleje
Konténeres igen
Kifejlett magasság 200-250 cm
Hő és fényigényes növény, szárazságtűrők. A kissé meszes, levegős talajt kedveli leginkább. Oszlopos fák metszése: Ha a fa csúcsa le van vágva, akkor a következő tavasszal a visszavágás alatt található rügyekből hagyunk egyet. Ezt követően nyáron egy karóhoz vagy stabil bambuszrúdhoz kötözhetjük. Amennyiben, még ugyanebben az évben többet nő, mint 50 cm, ismét vágjuk vissza. Ezután minden kora nyáron a visszavágás alatt tavasszal nőtt hajtásokat 20-40 cm re vágjuk vissza. Nem kell a hajtásokat sem számolni, sem pedig irányukat figyelni, szemmérték szerint metsszük.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve