Revita őszibarack konténeres
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Revita őszibarack konténeres

Prunus persica 'Revita' - Cikkszám 4430440
Csomag tartalma: 1 db
Ellenálló, a házikertek számára nemesített fajta. A sokéves kísérletek igazolták az őszibarackfa ellenállóképességét a nehezen leküzdhető levélfodrosodás ellen, még akkor is ha arra hajlamos fajták mellé ültették. Ez azt jelenti, hogy a Revitát kevesebb permetezéssel meg lehet védeni. A nagy, halványsárga húsú gyümölcsök pikáns ízűek. A héja napos oldalon pirosas. Magas a díszítő- és a haszonértéke: csodás virágok és gazdag termés. Augusztusban érik. Öntermékeny.
15590 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Kiszállítás: Február végétől

Rendeléseket már most is elfogadjuk!

Termőhely napfényes
Ültetési idő Február végétől
Ültetési távolság (cm) 300
Gyümölcs érés kezdete augusztus vége
Konténeres igen
Kifejlett magasság 250-300 cm
Az őszibarack fény és melegigényes fa, ültetési helyéül napos, világos helyet válasszunk. Az őszibarack viszonylag jól bírja a szárazságot, ugyanakkor, a bőséges és jó minőségű terméshez öntözést igényel. Nyári aszályban, öntözés nélkül, gyümölcsei aprók és íztelenek lesznek. Talajok közül legjobban a kissé meszes, lazább, levegősebb szerkezetű, tápanyagban gazdag talajokat kedveli
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve