Kuresia kajszi
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Kuresia kajszi

Purnus arm. 'Kuresia' - Cikkszám 4481322
Csomag tartalma: 1 db
Rezisztens fajta. A kajszi legfontosabb betegségével, a sarkavírussal szemben ellenálló. Gyümölcse narancssárga, a napos oldalon élénkpirosra színeződik. Gyümölcse a magról könnyen elválik, kitűnő aromájú. Friss fogyasztásra és eltevésre, lekvárkészítésre is alkalmas. Érési idő: július vége. Öntermékeny.
6150 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Kiszállítás: Október közepe - Április vége

Rendeléseket már most is elfogadjuk!

Termőhely napfényes
Ültetési idő Október közepe - Április vége
Fagytűrés mérsékelten fagytűrő
Ültetési távolság (cm) 300
Gyümölcs érés kezdete július vége
Kifejlett magasság 300 cm
A kajszibarack a Magyarországon termesztett gyümölcsfák közül az egyik legjobb szárazságtűrő képességű faj, ugyanakkor, az öntözést bőséges és nagyon jó minőségű terméssel hálálja meg. Talajok közül legjobban a kissé meszes, lazább, levegősebb szerkezetű talajokat kedveli. A gazdag termés érdekében a kajszi gondozása során nem szabad megfeledkezni a tápanyagok pótlásáról sem.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve