Pampafű, rózsaszín
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Pampafű, rózsaszín

Cortaderia selloana "Rosea" - Cikkszám 1140107
Csomag tartalma: 1 db
Szép szoliternövény, pázsit mellett mutatós. A növényeken több kalász képződik, mely akár egész évben díszítheti otthonát. Tövét óvni kell az erős fagytól, lombbal takarjuk. Erős, begyökeresedett, garantáltan virágzó képes növényeket küldünk. Levelei hosszú, ívesen elhajló, éles szélűek. Virága hatalmas (50-100 cm) rózsaszín bugák. Napos, meleg fekvést tápdús, laza talajt igényel Télire ajánlatos a szárát összekötözni és a tövét lombbal betakarni.
3690 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Virágzási idő szeptember, október, november
Termőhely félárnyékos, napfényes
Fagytűrés mérsékelten fagytűrő
Ültetési távolság (cm) 120
Vágó virág igen
Jellemző szín (virág színe) rózsaszín (pink)
Kifejlett magasság 160-200 cm
A pampafű nyáron jó vízellátást kíván, télen viszont érzékeny a nagy hidegre és a fölösleges nedvességre. Legjobb számára az enyhe déli vagy nyugati lejtő, ahonnan lefolyik a víz. Tövét decembertől ajánlatos betakarni
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve