Golden Venus sárgabarack gyökércsomagolt
Golden Venus sárgabarack gyökércsomagolt
   
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Golden Venus sárgabarack gyökércsomagolt

Prunus armeniaca - Cikkszám 4481340
Csomag tartalma: 1 db
Kemény húsú, mézédes sárgabarack, intenzív aromával. Ez a sárgabarack friss fogyasztásra, lekvárnak vagy desszertek készítéséhez is kiváló. Kis növekedésű fa, kis kertekbe ideális. Öntermékeny, Csomagolt gyökerű fát küldünk.
6590 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Kiszállítás: Október közepe - Április vége

Rendeléseket már most is elfogadjuk!

Termőhely napfényes
Ültetési idő Október közepe - Április vége
Ültetési távolság (cm) 60
Gyümölcs érés kezdete augusztus eleje
Kifejlett magasság 300 cm
Oszlopos fák metszése: Ha a fa csúcsa le van vágva, akkor a következő tavasszal a visszavágás alatt található rügyekből hagyunk egyet. Ezt követően nyáron egy karóhoz vagy stabil bambuszrúdhoz kötözhetjük. Amennyiben, még ugyanebben az évben többet nő, mint 50 cm, ismét vágjuk vissza. Ezután minden kora nyáron a visszavágás alatt tavasszal nőtt hajtásokat 20-40 cm re vágjuk vissza. Nem kell a hajtásokat sem számolni, sem pedig irányukat figyelni, szemmérték szerint metsszük.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve