Avondale kínai júdásfa
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Avondale kínai júdásfa

Cercis chinensis - Cikkszám 3310312
Csomag tartalma: 1 db
Az Avondale júdásfa nagyon szép dísznövény, amely elképesztő virágpompájával és kompakt növekedésével bűvöli el a kertészkedés szerelmeseit. Különleges virágdíszével közvetlenül a törzsön és vonzó lombjával kápráztat el. A júdásfa feltűnő rózsaszín virágairól ismert, amelyek tavasszal nagy számban jelennek meg, és virágtengerbe burkolják a fát. Ősszel a fa lenyűgöző színekben pompázik, amikor levelei élénk sárga és narancsszínűvé válnak. Kevés gondozást igényel, és különböző talaj- és éghajlati viszonyokhoz jól alkalmazkodik.
24990 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Virágzási idő március, április
Termőhely félárnyékos, napfényes
Fagytűrés mérsékelten fagytűrő
Jellemző szín (virág színe) rózsaszín (pink)
Kifejlett magasság 200 cm
Jó vízáteresztő, meszes, agyagos, tápanyagban gazdag talajt kedvel. Lombhullató, könnyen gondozható, jól tűri a szárazságot. Méhbarát.
Korábban megtekintve