10 Senga és 10 Imtraga Selekta
10 Senga és 10 Imtraga Selekta
   
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

10 Senga és 10 Imtraga Selekta

Fragaria x ananassa 'Senga Sengana'+'Imtraga Selekta' - Cikkszám 4447502
Csomag tartalma: 20 db
20 eperpalánta cserépben: 10 Senga Sengana, 10 Imtraga Selekta. 10 Senga Sengana: A nemesítés csúcsa, középkorai. Ínyencek körében az egész világon ismert és kedvelt fajta. Hírnevét, ez a "királyi fajta" hatalmas, aromás, ízlésesen fénylő gyümölcseinek köszönheti. Magas cukortartalma testes édes ízt és különleges, összetéveszthetetlen aromát kölcsönöz neki. Gyümölcshúsa erőteljes, sötétpiros színbe hajló. 10 Imtraga Selekta: A télálló, erős növény, virágzik és terem ezzel egyszerre gyönyörködteti a szemet és az ízlelőbimbókat. Kétszer szüretelhető, először május végén, június elején hozza 80 g nagyságú gyümölcseit. Fő termőideje: augusztus/szeptember.
9990 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Termőhely félárnyékos, napfényes
Fagytűrés mérsékelten fagytűrő
Ültetési távolság (cm) 25-30
Gyümölcs érés kezdete május közepe
Konténeres igen
A kissé savanyú 5–7,5 pH értékek közötti, talajokat kedveli. A különböző homokos vályog-, a barna homok- és a homokos öntéstalajokon fejlődik a legkielégítőbben. A pangó vizet nem bírja.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve