Cranberry (3)
Cranberry (3)
Cranberry (3)
Cranberry (3)
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Cranberry (3)

Vaccinum macrocarpon 'Stevens' - Cikkszám 4409401
Csomag tartalma: 3 db
Gyorsan növő, örökzöld, talajtakaró törpecserje. Ízletes, egészséges gyümölcsök. A Cranberry termése magas antioxidáns, vitamin és ásványi anyag tartalma miatt rendkívül egészséges az emberi szervezet számára. Négyzetméterenkénti növényszükséglet: 6 db. Ennyi növény akár 1,5 kg termést is hozhat. A savanyú talajt és hűvös helyet szereti. Télálló. Erős, cserepes növényt küldünk.
7790 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Kiszállítás: Március eleje - November vége

Rendeléseket már most is elfogadjuk!

Virágzási idő május, június
Termőhely félárnyékos, napfényes
Ültetési idő Március eleje - November vége
Fagytűrés fagytűrő
Ültetési távolság (cm) 15
Gyümölcs érés kezdete szeptember eleje
Konténeres igen
Kifejlett magasság 15-20 cm
Örökzöld igen
A termesztés sikerét az alacsony pH értéken kívül a talaj magas szervesanyagtartalma is befolyásolja.Ezért szerves trágyát, tőzeget, fakérget, esetleg forgácsot kell a talajba keverni. A 4-5 PH-jú talajok optimálisak számára. A talaj savanyítását savanyú tőzeg hozzákeverésével is elérhetjük.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve