Dieffenbachia Camilla
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Dieffenbachia Camilla

Dieffenbachia Camilla - Cikkszám 6600298
Csomag tartalma: 1 db
A buzogányvirág (Dieffenbachia) egy szép dísznövény, amelynek hosszú, széles levelei vannak, amelyek fehér és zöld színekben pompáznak. Szállítási méret:30-40 cm, 12-es cserép
1980 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Termőhely félárnyékos, napfényes
Kifejlett magasság 40-60 cm
A téli hónapokban szeretik az erős fényt. Növekedés közben viszont a a félárnyékot vagy a közvetett napot kedveli. Növekedése alatt rendszeres nedvességet igényel, vigyázzunk rá, hogy ne száradjon ki. Egy kifejlett buzogányvirág csak heti két öntözést igényel. Télen még kevesebbet kell öntözni. Talaj típus: Jó vízelvezetésű, jól szellőztetett virágföldet használjunk. Hőmérséklet: Szereti a meleget 16-22 fokos hőmérsékletet. Ha a hőmérséklet 15 fok alá esik, vagy ha hűvös, huzatos helyen van, a növény nagy eséllyel elveszti alsó leveleit és pálmaszerűvé válik.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve