Pampafű, fehér
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Pampafű, fehér

Cortaderia selloana Silver - Cikkszám 1140018
Csomag tartalma: 1 db
Szép szoliternövény, pázsit mellett mutatós. A növényeken több kalász képződik, mely akár egész évben díszítheti otthonát. Tövét óvni kell az erős fagytól, lombbal takarjuk. Erős, begyökeresedett, garantáltan virágzó képes növényeket küldünk. Levelei hosszú, ívesen elhajló, éles szélűek. Virága hatalmas (50-100 cm) krém-fehér bugák. Napos, meleg fekvést tápdús, laza talajt igényel Télire ajánlatos a szárát összekötözni és a tövét lombbal betakarni.
2690 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Virágzási idő szeptember, október, november
Termőhely félárnyékos, napfényes
Fagytűrés mérsékelten fagytűrő
Ültetési távolság (cm) 100
Vágó virág igen
Jellemző szín (virág színe) fehér
Kifejlett magasság 160-180 cm
A pampafű nyáron jó vízellátást kíván, télen viszont érzékeny a nagy hidegre és a fölösleges nedvességre. Legjobb számára az enyhe déli vagy nyugati lejtő, ahonnan lefolyik a víz. Tövét decembertől ajánlatos betakarni
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve