Matina paradicsom (mag)
Matina paradicsom (mag)
   
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Matina paradicsom (mag)

Solanum lycopersicum - Cikkszám 9945955
Csomag tartalma: 1 db
A Matina salátaparadicsom egy édes, gyümölcsös szabadtéri paradicsom közepes méretű, élénkpiros gyümölcsökkel. A gömbölyű termések kemény húsú, tömegük elérhetik a 100 g-ot is. De nem csak a szép piros gyümölcs teszi szemet gyönyörködtetővé ezt a paradicsomot, hanem a nagy, sötétzöld, burgonyára emlékeztető levelei is különlegessé varázsolják ezt a nadálytőt. A gyümölcs sokféleképpen felhasználható a konyhában, de frissen fogyasztva is nagyon finom. Erőteljes fajta szabadban és üvegházban is termeszthető. A legtöbb paradicsombetegséggel szembeni ellenálló képességű. A csomag tartalma kb.10 növényhez elegendő.
1290 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Termőhely napfényes
Gyümölcs érés kezdete július eleje
A meleg, napos és szélvédett helyet, valamint a laza, tápanyagban, humuszban gazdag és nedves talajt kedveli. A paradicsomot bőségesen, de kiegyensúlyozottan kell öntözni, műtrágyával ellátni, hogy a termesztés a magas víz- és tápanyagigény ellenére is fejlődhessen. Február vége és április vége között kezdi az előkultúrát. Körülbelül 10-14 napra és 20 °C és 25 °C közötti hőmérsékletre van szüksége, hogy csírázzon. A fagy után a paradicsomot a szabadba ültethetjük. Ültesse a növényeket mélyen a talajba, hogy több oldalsó gyökeret hozzon létre. Ügyeljen a 60 x 80 cm ültetési távolságra. A magas növényeknek támasztékra van szükségük. Júliustól októberig tartó időszakban hozhatja be a gazdag termést.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve