Hosszú hatású virágtáp Beckmann Mastercote
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Hosszú hatású virágtáp Beckmann Mastercote

Cikkszám 7705165
Csomag tartalma: 1 db
Hosszú hatású virágtáp. Szabályozott, 6 hónapon keresztül tartó tápanyagleadású műtrágya. Elsősorban balkon- és cserepes növények számára, de ágyásnövények, évelők, rózsák számára is kitűnő. Összetétel: NPK 16+12+16 és 2 % magnézium. Javasolt adagolás: 5g / 1l virágföld. 1 kg kb 10 balkonládába elegendő.
3990 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Hűvös és száraz helyen, közvetlen napfénytől védve kell tárolni. Gyermekek és háziállatok elől elzárva tartandó. Ne engedje, hogy a műtrágya szennyvízbe vagy víztestekbe kerüljön. TERMÉKLEÍRÁS Részben burkolt, teljesértékű műtrágya, hosszútávú tápanyagellátás minden balkon- és cserepes növény, ágyásnövények, valamint cserjék és rózsák számára. 6 hónapos hatástartam a növény igényeihez igazított, egyenletes és hosszantartó tápanyag biztosítása gazdag, tartós virágzás érzékeny, fiatal növények számára is alkalmas ALKALMAZÁS ÉS ADAGOLÁS Kora tavasztól késő nyárig lehet használni. Legjobb, ha a növekedés beindulásakor tavasszal, vagy az ültetéskor alkalmazzuk. Balkon- és cserepes növények ültetése előtt: Egyenletesen keverjük el a virágfölddel a Mastercote hosszú hatású virágtápot. Már korábban elültetett növények esetében szórjuk ki és óvatosan dolgozzuk bele a talaj felső rétegébe, vagy kis lyukakat is kialakíthatunk és azokba tölthetjük, majd takarjuk vissza földdel. A jobb hatás érdekében locsoljuk meg a növényeket. Minden granulátum egyenlő arányban tartalmazza a szükséges tápanyagokat. A granulátumok mintegy fele azonnali tápanyagszolgáltatást biztosít, míg másik fele elnyújtott hatással bír. Ez biztosítja a lassabb tápanyagfeltáródást és a hosszútávú hatást, így 6 hónapon keresztül egyenletes a növények tápanyagellátása. Cserepesvirág: 10 liter virágföldhöz 50-60 g ajánlott. Egynyári virágok: 80 g/m² Rózsák, cserjék, évelő növények és fásszárúak: 40-80 g/m²
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve