Piros futómuskátli Tiroli Tűz (3)
Piros futómuskátli Tiroli Tűz (3)
Piros futómuskátli Tiroli Tűz (3)
     
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Piros futómuskátli Tiroli Tűz (3)

Pelargonium - Cikkszám 6602615
Csomag tartalma: 3 db
Sokszorosan bevált és közkedvelt futómuskátlik. Csupa romantika, nyári érzelem, napsütés, hegyvidék- ezt ígérik a gazdagon virágzó tiroli futómuskátlik. A színpompás viráglabdák nem csak a színesre díszített alpesi házakat ékesítik, az Ön balkonján is elbűvölik a szemlélődőt. Lepje meg magát ezzel a gyönyörű virágpompával, hegyi hangulattal, és örvendezzen a hosszan tartó virágzuhatagnak! Tűzvörös, hófehér és rózsaszín tarka szépségek, melyek egész nyáron át varázslatos virágtengerré változtatnak minden balkonládát. Teljesen begyökeresedett, erős, virágzóképes növényeket küldünk 9 cm-es cserépben, gondos csomagolással. Tűzpiros virágok fantasztikus bőségben.
2190 Ft / csomag
1. csomagtól: 2190 Ft/ csomag
2. csomagtól: 1995 Ft/ csomag
4. csomagtól: 1995 Ft/ csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Kiszállítás: Március eleje - Október eleje

Rendeléseket már most is elfogadjuk!

Virágzási idő április, május, június, július, augusztus, szeptember, október
Termőhely félárnyékos, napfényes
Ültetési idő Március eleje - Október eleje
Fagytűrés fagyérzékeny
Ültetési távolság (cm) 20-30
Jellemző szín (virág színe) piros
Konténeres igen
A muskátli föld jellemzője, hogy laza szerkezete miatt hosszútávon biztosítja a növények gyökérzetének magas levegőigényét. C típusú virágföld.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve