Kék enciánfa + DuoStar
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Kék enciánfa + DuoStar

Solanum rantonetii - Cikkszám 6620515
Csomag tartalma: 2 db
Enciánfa + Duostar Sprint Enciánfa:Hihetetlenül gazdagon virágzik. Sötétzöld lombozatában sűrűn nyílnak a vonzó virágok. Védett, napos helyeken szépen fejlődik. Kora tavasztól késő őszig ontja virágait, de a szobában akár egész éven át virágzik. Fehér és kék virágok kavalkádja magas törzsön. 19 cm-es cserép, kb. 60 cm magas. Fagymentes helyen teleltessük. Duostar: Gyors hatású, elősegíti a virágzást, növekedést. Lombozaton és gyökéren keresztül is felszívódik. Minden balkon és kerti növényhez felhasználható.
16490 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Virágzási idő május, június, július, augusztus, szeptember
Termőhely félárnyékos, napfényes
Fagytűrés fagyérzékeny
Kifejlett magasság 150-200 cm
Tavasszal ültethetjük szabadföldbe, vagy dézsába is. Nyáron a szabadba napos helyre tegyük, széltől védett, sok vízre és heti egyszeri tápoldatozásra van szüksége. Jó vízelvezetésű talajt, napos fekvést kedveli. Télen 5°C-on nagyon kevés öntözés mellett védett helyen tároljuk. Hajtásai gyorsan fásodnak.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve