Magunkról

Magunkról

A Sieberz Kft immár 26 éve jelen van Magyarországon, mint a nagy német kertészeti központ, az Ahrens és Sieberz KG. leányvállalata. 62 éves kertészeti áruküldési tapasztalattal felvértezve hazánkban is sikerre vittük ezt a korszerű kereskedelmi módszert.
Tevékenységünk fejlesztése eredményeképpen csomagküldő szolgáltatásunk immáron elérhető CsehországbanSzlovákiában Romániában és Horvátországban is, az aktuális katalógusunk teljes kínálatával!

A katalóguson keresztüli rendelés mellett vásárlóinknak lehetőségük van a gödöllői szaküzletünkben is megvenni kertjük növényeit, valamint a kertészkedéshez szükséges eszközöket, anyagokat. A Garten centerben jóval nagyobb kínálatot tudunk nyújtani, mint a katalógusban, nagy méretű, földlabdás növényeket is árusítunk, és szakembereink szívesen adnak tanácsot a kertészkedéshez. Ezért mindenkinek ajánlom, hogy ültetési szezonban látogasson meg minket Gödöllőn, a Jázmin utcában.

Online áruházunk a legújabb és legkényelmesebb rendelési lehetôséget nyújtja vásárlóinknak. Mindazt, amit a kinyomtatott katalógusunkban kínálunk, megtalálja a honlapunkon is. A kiválasztás és rendelés csupán egy kattintás az egérrel. Az adatainak megadása után e-mailben érkezik hozzánk a rendelése. A termékeket futárszolgálattal, utánvéttel küldjük el címére. Ennyi az egész. Reméljük, elégedett lesz az áruval és csatlakozik a több-tízezres törzsvásárlói táborunkhoz.
Sok örömet kívánok a növények kiválasztásához, az ültetéshez és az ápoláshoz!

 

Dr. Papp László
igazgató

A Sieberz Kft. technológia fejlesztése az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásában valósult meg

Cégünk a Sieberz Kft. ( 2100, Gödöllő, Jázmin u.1.) az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében támogatott projekt során egy komplex fejlesztést valósított meg. Beszerzésre került egy csomagoló gépsor, egy professzionális polcrendszer a kommisiózás és csomagolás korszerűsítésére, gyorsítására, egy vezetést támogató rendszer és egy automata levelező szoftver az ügyintézés egyszerűsítése végett. A beszerzett gépekhez egy ipari padló került kialakításra, valamint a külső területeken a közlekedési úthálózat korszerűsítve lett. Ezen túl katalógus készült a marketing segítésére.

Projekt kódszáma: KMOP-1.2.1-09/B-2009-0013
Teljes projekt költsége:  121 326 052 Ft
Támogatás összege:         42 464 117 Ft

Kedvezményezett neve és elérhetősége: Sieberz Kft, 2100 Gödöllő, Jázmin u. 1. Tel.: 06 28 515 700

Közreműködő szervezet: MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (Center Point 2. irodaház, Budapest XIII. ker., Váci út 83. Telefon: 06 40 638 638)

NFÜ Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatósága

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. www.magzrt.hu

NFÜ – Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.nfu.hu