TomTato paradicsom-burgonya
TomTato paradicsom-burgonya
TomTato paradicsom-burgonya
TomTato paradicsom-burgonya
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

TomTato paradicsom-burgonya

Cikkszám 6684778
Csomag tartalma: 1 db
Az első paradicsom-burgonya a világon! Dupla termés egy növényről! Szenzációs nemesítés! Karcsú növekedésű, dekoratív növény, melyről koktél paradicsomot szüretelhetünk, a földből pedig kései burgonyát szedhetünk.
9985 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Termőhely napfényes
Kézzel oltott növény lelkes hobbikertészek számára, akik kis helyen szeretnének többféle zöldséget termeszteni. Kertben, teraszon és balkonon is lehet termeszteni egy nagy dézsában. A föld felett édes, korai koktélparadicsom érik, a foldben pedig ízletes, késői világos héjú burgonya. Termőhely: Zöldségágyás vagy dézsa napos helyen. - Dézsás termesztés esetén elegendően nagy (kb. 40 l) dézsát használjunk. - Az oltás helye kb. 3 cm-el a föld felett legyen. - A TomTato-t egy egy karóhoz vagy pálcához kell kötni. - Rendszeresen öntözzük, hetente 1 szer tápozzuk. A földet nedvesen kell tartani. - A paradicsomnövény oldalhajtásait távolítsuk el. - A földből kinövő burgonya leveleket júliusig távolítsuk el. Szüret: júniustól októberig.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve