Oszlopos japán körte Prosecco, 2 éve
Oszlopos japán körte Prosecco, 2 éve
   
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Oszlopos japán körte Prosecco, 2 éve

Pyrus pyrifolia 'Prosecco' - Cikkszám 4432386
Csomag tartalma: 1 db
Bizsereg, mint a pezsgő, lédús, mint egy őszibarack és ropogós, mint az alma. Ez az ízkavalkád jellemzi ezt az egzotikus gyümölcsöt. Ellenálló fajta. Még gyümölcsök nélkül is vonzzák a tekintetet a fénylő levelei és hófehér virágai. Öntermékeny.
19990 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Termőhely napfényes
Fagytűrés fagytűrő
Ültetési távolság (cm) 60
Gyümölcs érés kezdete szeptember eleje
Konténeres igen
Kifejlett magasság 200-250 cm
A fa vízigényes, a kiegyenlített hőmérsékletet szereti, napfényigényes. A közép-kötött, mélyrétegű, jó vízgazdálkodású, tápanyagban gazdag vályog talajokat kedveli. Oszlopos fák metszése: Ha a fa csúcsa le van vágva, akkor a következő tavasszal a visszavágás alatt található rügyekből hagyunk egyet. Ezt követően nyáron egy karóhoz vagy stabil bambuszrúdhoz kötözhetjük. Amennyiben, még ugyanebben az évben többet nő, mint 50 cm, ismét vágjuk vissza. Ezután minden kora nyáron a visszavágás alatt tavasszal nőtt hajtásokat 20-40 cm re vágjuk vissza. Nem kell a hajtásokat sem számolni, sem pedig irányukat figyelni, szemmérték szerint metsszük.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve