Datolyaszilva, konténeres
Datolyaszilva, konténeres
Datolyaszilva, konténeres
Datolyaszilva, konténeres
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Datolyaszilva, konténeres

Diospyros kaki Tipo' - Cikkszám 4435249
Csomag tartalma: 1 db
Gyümölcse édes-savas, zselés állagú, aromája egyesíti a sárgabarack, a körte és az őszibarack ízeit. Sok vitamint tartalmaz. Fája tetszetős, kerek koronát nevel, ősszel bordó színekben pompázik a lombja. Kevés metszéssel szép kompakt megjelenésű marad és könnyen szüretelhető. Október végétől kezdhetjük szedni, mikor a gyümölcsök vékony héján áttetszik a narancssárga gyümölcshús. Különlegesen szép látvány a behavazott fa termésekkel a datolyaszilva még télen is szüretelhető. Első télen a törzsét takarjuk. Jól alkalmazkodó, öntermékeny növény. Erős, konténeres vagy földlabdás növényeket szállítunk. Törzsmagasság kb. 60 cm.
16990 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Virágzási idő május, június
Termőhely napfényes
Ültetési távolság (cm) 300
Gyümölcs érés kezdete október eleje
Konténeres igen
Kifejlett magasság 300 cm
Talajtípusra közömbös, teljes napfény, és kifejezetten tápanyagigényes, vízigénye közepesnek mondható, de meghálálja az öntözést, −20 °C-ig télálló, de fiatal korban a tövet takarni kell.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve