Oszlopos meggy Rubina gyökércsomagolt
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Oszlopos meggy Rubina gyökércsomagolt

Prunus cerasus - Cikkszám 4482296
Csomag tartalma: 1 db
Gyümölcse jó ízű, kellemesen édes-savas, zamatos. Felfele törő keskeny, oszlopos koronát nevel. Nagy méretű gyümölcse június közepén érik, rendszeresen és bőven terem. Kis kertekbe ideális, de néhány évig dézsába ültetve balkon is nevelhető. Felhasználása sokrétű, úgy mint a többi meggy fajtáé. Öntermékeny, teljesen télálló, betegségekkel szemben ellenálló fajta. Lehetőleg napos fekvésbe ültessük. Csomagolt gyökerű.
6250 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Ültetési távolság (cm) 60
Gyümölcs érés kezdete június közepe
Kifejlett magasság 200-250 cm
Oszlopos fák metszése: Ha a fa csúcsa le van vágva, akkor a következő tavasszal a visszavágás alatt található rügyekből hagyunk egyet. Ezt követően nyáron egy karóhoz vagy stabil bambuszrúdhoz kötözhetjük. Amennyiben, még ugyanebben az évben többet nő, mint 50 cm, ismét vágjuk vissza. Ezután minden kora nyáron a visszavágás alatt tavasszal nőtt hajtásokat 20-40 cm re vágjuk vissza. Nem kell a hajtásokat sem számolni, sem pedig irányukat figyelni, szemmérték szerint metsszük.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve