Cycas pálma
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Cycas pálma

Cycas revoluta - Cikkszám 6684554
Csomag tartalma: 1 db
Japán cikász pálma vagy más néven szágó pálma, igen elterjedt szobanövény hazánkban. Megjelenésével nagyon impozáns látványt nyújt otthonunknak. A föld egyik legősibb növénye. Ápolása könnyű, lassú növekedésű, sokáig él. A világos helyet kedveli, nyáron napos helyre a kertbe is tehetjük.
12990 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Termőhely félárnyékos, napfényes
Fagytűrés fagyérzékeny
Konténeres igen
Ideális a trópusi meleg hőmérsékletű kertekbe, szobába és télikertbe. Igényli a félárnyékos helyet, és a kiadós vízellátást. Az új levelek kifejlődésekor inkább alacsonyabb 25-26°C hőmérsékletet tartsunk, hogy ne lépjen fel levél megnyúlás. A tél folyamán 22-24°C szükséges. A Cycasok állandóan nedves, de nem pangó közeget igényelnek az egész nevelés során. Érzékenyek a túlöntözésre, elsősorban alacsony hőmérsékleten.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve