Levéldísz begónia mix
A növények természetüknél fogva változékonyak mivel nem ipari termékek, a biológiai egyedek között eltérések vannak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a bemutatott képek egy kiragadott egyedet ábrázolnak példaképpen. Alakban, színben, méretben,kinézetben minden egyed bizonyos mértékig eltér egymástól. A növény minőségét ez nem befolyásolja.

Levéldísz begónia mix

Begonia Beleaf Mix - Cikkszám 6674217
Csomag tartalma: 1 db
Dekoratív, tarka mintás levélmintázatával minden tekintetet magára von. A növények varázslatos levélmintázattal rendelkeznek, amelyek a fény beesési szögétől függően különböző módokon hatnak. Gondozás tekintetében nincsenek különleges igényei. Kedveli a világos,18 °C és 22 °C közötti meleg helyeket. Kerülje a közvetlen napsugárzás által ért helyeket, illetve a száraz fűtési levegőt. Kedvelik a kellemesen párás levegőt, a közvetlen párásítást viszont nem szeretik. Ha a leveleket vízzel permetezzük, akkor a levelek foltosodni kezdenek. Rendszeresen, de mérsékelten kell öntözni, hogy ne alakuljon ki vízpangás.
4990 Ft / csomag

Árak ÁFÁ-val (bruttó) plusz szállítási költség

Konténeres igen
Kifejlett magasság 20-30 cm
Elég átültetni akkor, ha a növény kinőtte a cserepét. Az átültetést időzítsük tavaszra, ilyenkor A típusú virágföldbe ültessük át a növényt. Szaporítani dugványozással lehet, kb. 24 fokos talajhőmérsékleten levél vagy gyökérdarabokkal.
Vásárlóink még ezt is vették ehhez a termékhez
Korábban megtekintve